Opleiding

Yoga-Mindfulness opleiding

Train de trainer

Waarom de train de trainer yoga-mindfulness opleiding 'Rust en Aandacht in de groep' volgen? Haal meer uit je leerlingen of cliënten. Het zorgt voor meer ontspanning, concentratie, frisse energie en een goede sfeer in de groep of tijdens een gesprek. Verplaats je aandacht naar wat echt belangrijk is.

Wat kan je verwachten?

De opleidingen zijn zeer waardevol en geschikt voor docenten, begeleiders of hulpverleners. Je leert hoe je yoga- en aandachtsoefeningen toepast bij je leerlingen en/of cliënten. Studio MiYo geeft je verschillende, praktische oefeningen van 1 tot 10 minuten voor meer balans tussen inspanning en ontspanning. Ook leer je waarom bepaalde oefeningen zo waardevol zijn voor hoofd en lijf. Daarbij leer je hoe je dit het beste kan toepassen tijdens een schooldag of sessie. Het enige wat jij nodig hebt, is een stoel. De oefeningen zijn geschikt voor op ieder moment van de dag en creëren meer ontspanning en/of meer energie.


Het is heel eenvoudig om tegelijkertijd mee te doen met de oefeningen. Op deze manier profiteer je ook zelf van de voordelen van yoga en de andere oefeningen voor meer rust, focus en energie. Een win-win situatie!

Je hebt geen yoga- of mindfulnesservaring nodig om de opleiding te volgen.


Interesse in yoga en mindfulness voor kinderen? Neem dan eens een kijkje bij MindfulYogaKids.

Boek je studiedag online of offline

De yoga-mindfulness opleidingen 'Rust en Aandacht in de groep' worden online en offline aangeboden. Je kan eenvoudig aanschuiven tijdens een online-opleiding. Liever een studiedag op maat die past bij jouw beroep en leerlingen of cliënten? Neem dan gerust contact met mij op. 


De opleidingen kunnen naar wens gemaakt worden en zijn te boeken met een duur vanaf 1,5 uur. Liever een hele daginvulling? Ook dat is mogelijk.

Iedere groepsgrootte is welkom! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte aan te vragen.

Trainingen yoga en mindfulness

Deze oefeningen graag op een laagdrempelige manier leren? Boek dan nu een of meer live (online) yoga-mindfulness trainingen.

Natural kickstart

Wil je tijdens een lange werkdag weer nieuwe energie, maar heb je geen zin in (weer) een kopje koffie? Ik leer je graag een paar yoga- en mindfulness oefeningen voor een natural kickstart.

Yoga en Mindfulness trainingen

Datum online opleiding
-woensdag 15 mei 2024

19:00-21:30 uur
Sfeerimpressie

Deze bedrijven gingen je voor:

TNO
logo
w250_1528_logo_website
Kindergarden_Logo
Logo-Dynamo-RGB-klein
spirot
19791ee1f68036961fbf2fd0f7f3540c
Logo TNO

Blijf op de hoogte, volg ons op social media!