Opleiding

Yoga-Mindfulness opleiding

Train de trainer

Waarom de train de trainer yoga-mindfulness opleiding volgen? Haal meer uit je leerlingen of cliënten. Het zorgt voor meer rust, concentratie en frisse energie in de klas of tijdens een gesprek. Verplaats je aandacht naar wat echt belangrijk is.

Wat kan je verwachten?

De trainingen zijn zeer geschikt voor docenten, begeleiders of hulpverleners. Je leert hoe je yoga en mindfulness toepast bij je leerlingen en/of cliënten. Studio MiYo geeft je verschillende, praktische oefeningen van 1 tot 10 minuten voor meer balans tussen inspanning en ontspanning. Daarbij leer je hoe je dit het beste kan toepassen tijdens een schooldag of sessie. Het enige wat jij nodig hebt, is een stoel. De oefeningen zijn geschikt voor op ieder moment van de dag en creëren meer ontspanning en/of meer energie.


Het is heel eenvoudig om mee te doen met de oefeningen. Op deze manier profiteer je ook zelf van de voordelen van yoga en mindfulness. Een win-win situatie!

Je hebt geen yoga- of mindfulnesservaring nodig om de opleiding te volgen.

Boek je studiedag online of offline

De yoga-mindfulness opleidingen worden online en offline aangeboden. Je kan eenvoudig aanschuiven tijdens een online-opleiding. Liever een studiedag op maat die past bij jouw beroep en leerlingen of cliënten? Neem dan gerust contact met mij op. 


De opleidingen kunnen naar wens gemaakt worden en zijn te boeken met een duur vanaf 2 uur. Liever een hele daginvulling? Ook dat is mogelijk.

Iedere groepsgrootte is welkom! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte aan te vragen.

Trainingen yoga en mindfulness

Natural kickstart

Wil je tijdens een lange werkdag weer nieuwe energie, maar heb je geen zin in (weer) een kopje koffie? Ik leer je graag een paar yoga- en mindfulness oefeningen voor een natural kickstart.

Yoga en Mindfulness trainingen

Data online opleiding


-woensdag 3 mei: 19:00-21:30 uur

-donderdag 8 juni: 19:00-21:30 uur


Sfeerimpressie

Deze bedrijven gingen je voor:

Picture 1
logo
w250_1528_logo_website
Kindergarden_Logo
Logo-Dynamo-RGB-klein
spirot
19791ee1f68036961fbf2fd0f7f3540c

Blijf op de hoogte, volg ons op social media!