Hatha Yoga

Hatha Yoga


Deze traditionele vorm van yoga is voor iedereen die balans zoekt tussen inspanning en ontspanning. De houdingen (asana’s) geven kracht, energie, flexibiliteit, een prettig gevoel van ontspanning en verhogen de concentratie op een rustige, regelmatige ademhaling. De asana’s die tijdens een les worden gedaan zijn een combinatie van dynamische en verstillende houdingen.


Vinyasa yoga studio MiYo

Locaties Hatha Yoga

Hatha Yoga kan gevolgd worden op diverse locaties. Ook bij deze Yogavorm zoeken wij graag de buitenlucht op. De bossen nabij het klooster in Amersfoort of het kustgebied ter hoogte van Haarlem. Wil jij tijdens jouw dagje of weekendje weg een yogales boeken? Dan ben je bij Studio MiYo aan het juiste adres. Je hebt geen yoga ervaring nodig om de yoga lessen van MiYo te volgen. Er worden voldoende opties gegeven waardoor de les geschikt is voor gevordenen en beginners. 

Hatha yoga docent


Rosanne Haringhuizen

Mijn passie is om de positieve effecten van mindfulness en yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom heb ik naast mijn bedrijf MindfulYogaKids (mindfulness en yoga voor kinderen, ouders en docenten), Studio MiYo opgericht voor iedereen:

jongeren, studenten, volwassenen.