Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga


Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en ademhaling’. Vinyasa is een dynamische vorm van yoga waarbij houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de ademhaling. Hierdoor ontstaat een ‘flow’. Het is gericht op het opbouwen van conditie, kracht en flexibiliteit, Je krijgt nieuwe energie en er ontstaat ontspanning en geestelijke rust.


Vinyasa yoga studio MiYo

Locaties Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga wordt in een flow gegeven. Iedere ademhaling is weer een nieuwe. Sommigen vinden het fijn om dit te vergelijken met de golven van de zee. Daarom biedt Studio MiYo regelmatig heerlijke Vinyasa Flows aan op het strand in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Weten wanneer je deze lessen kunt volgen? Neem dan gerust contact met mij op. Verblijf jij met vrienden of familie in de regio en wil je graag een yogales volgen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres

Vinyasa yoga docent


Rosanne Haringhuizen

Mijn passie is om de positieve effecten van mindfulness en yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom heb ik naast mijn bedrijf MindfulYogaKids (mindfulness en yoga voor kinderen, ouders en docenten), Studio MiYo opgericht voor iedereen:

jongeren en volwassenen.