Yin Yoga

Yin Yoga


Yin yoga is een mooie tegenhanger om de balans terug te brengen in een actieve levensstijl. Het is een rustige stille vorm van yoga. Doordat je langere tijd in een zittende of liggende houding blijft, kan je een meditatief en rustgevend effect ervaren. Hierdoor ontspannen de grote spieren waardoor het dieper gelegen bindweefsel langzaam verlengt en soepeler wordt. De houdingen die beoefend worden in Yin yoga helpen het lichaam te openen, in het bijzonder rond het gebied van de heupen, de gehele rug en achterkant benen.


Vinyasa yoga studio MiYo

Locaties Yin Yoga

Yin Yoga staat voor heerlijk ontspannen. Je spieren ontspannen je diepere bindweefsels worden los gemaakt. Hierdoor komt er ruimte vrij en ga je stijfheid in bijvoorbeeld de onderrug tegen. Ideaal voor (top)sporters en altijd actieve mensen. Zit of sta jij veel in dezelfde houding? Ook dan is Yin Yoga echt iets voor jou. Yin Yoga wordt gegeven in een aangename omgeving. Natuur werkt ontspannend. Daarom wordt bij mooi aangenaam weer Yin Yoga buiten gegeven in de bossen of op het strand.

Yin yoga docent


Rosanne Haringhuizen

Mijn passie is om de positieve effecten van mindfulness en yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom heb ik naast mijn bedrijf MindfulYogaKids (mindfulness en yoga voor kinderen, ouders en docenten), Studio MiYo opgericht voor iedereen:

jongeren, studenten, volwassenen.